Monday, June 15

STREET VENDETTA - MAZNI AZNITA


STREET VENDETTA
MAZNI AZNITA a.k.a ANITA ARUSZI
Terbitan : Buku Prima
Harga : RM19.90
M/S : 631 ms
SINOPSIS
Anabella si gadis hipokrit bermata duitan yang gemarkan kekayaan dan gemarkan status. Kojie, si jejaka selekeh..bergaya punk dan sukakan kesederhanaan. Bila kedua-duanya bertemu, dunia seakan mahu runtuh. Kerana sebuah kereta, kedua-duanya dipertemukan dalam situasi aneh. Kerana mengejar sebuah cinta, kedua-duanya saling cuba memahami.

Cinta Anabella pada Iqbal membawanya ke Cherating ditemani Kojie, si selekeh yang baik hati. Misi Anabella cuma satu, mahu merebut Iqbal dari tangan si Tumirah Kuncup aka Mira. Namun di sana dia mula memahami sesuatu yang cinta monyet sewaktu remajanya tidak lagi sama seperti yang diharapkannya.

Perpisahannya terakhirnya dengan Kojie di Cherating entah kenapa sering membuahkan rindu. Anehnya bila dia bertemu Fakruzi, si jejaka tampan yang memiliki iras senyuman Kojie, Anabella mula dihimpit keliru. Siapa Kojie? Siapa pula Fakruzi? Semuanya akan terjawab di dalam Street Vendetta. Love is always a beautiful things in our heart. Sweet and Sour!!
* Infor dari blog Anita Aruszi

8 comments:

kucc_aprilsnow said...

congrat nita 4 ur "new born baby"...wah hebat nita ye 3x "bersalin" dlm setahun..hehehe

Qimi08 said...

Tahniah Nita.....
Geng akak memang menanti kemunculan novel ni....akak follow dari WRFC...
Kali ini watak heroin berbeza dari watak2 heroin ciptaan nita sebelum ni...

Ju'A said...

nita mmg superb.....bkn senang nak lahirkan kembar 3 ni...kemunculan baby nita mmg sentiasa dinantikan....

tahniah cikgu nita......

dyea said...

Tahniah Nita!!
mantap sehh tahun nih.
Hujung tahun nti ada baby lg kn..
:D

ANITA ARUSZI said...

thnks semua, sy rasa bertuah sgt sebb geng kicap sudi promote buku sy yang ntah apa-apa...rasa terharu dan rasa bertuah...muahhh!!(pinjam perkataan kak qimi ngan kak uda)

harap-harap my Kojie disayangi orang sepertimana saya menyayangi Kojie..

tahun depan boleh la saya berehat panjang...hehehe....puas dah beranak pinak tahun ni..tak sempat nak berpantang plak tu. kekeke...

jujun said...

best2 buku baru kuar lagi, tp skali ni tak sempat beranak kucing ku itu sbb masih kecik..eh luper kucing ku jantan nama ben hik hik....

akan ku rembang bila ku ke redang karang....

...aKu... said...

sy dh bce cite ni!! bngge lak rse..muahahaha...cite ni mmg besh sgt..even mule2 cm pning gk pk sape kojie n sape fakruzi..tp akirnye sume terjwb! ske sgt...sy abskn cite ni dlm mse 3 jam je..mmg knsentrate tol mse bace..ehehehe..tp satu nk tnye..nape k.nita plh tajuk street vendetta? sbb kojie gduh dgn ayh die ke? papepom..thnx k.nita..i adore u..muahhhh! =P

dR_caZz said...

wekend lepas lalu kat kdai buku ttibe trnampak SV kat susunan preview novel dr luar lemari kece kdai tuh..hikhik trus snyum meleret n msuk kedai yuh tnye akak tuh ade x buku tuh..
mase tu ade 2 jek lg, heheh seb sempat...bile aku dh amik tu ade la sorang makcik masuk n tgok buku yg aku pgang, die tnye best ke buku tu..ake dgn trsyum ckap "BESTTT...pnah bace cikit kt on9.."heheh, die pun amik gak 1, abesla buku tu..nnti ade stok baru...tp lum bace agik..