Thursday, June 11

makan-makan


assalamualaikum geng..
dah lama sgt2 rasanya kita tak kumpul ramai2. jadi, sementara ada masa, apa kata kita buat makan2 untuk raikan ulangtahun pertama GK + ulangtahun sis tulip?

tarikh yang dicadangkan : 28 jun 2009 (ahad)
masa : 12 tengahari
tempat : err.. tempat biasa la kot? MJ @ capsquare? hehe

sebarang cadangan dialu2 kan.

sesiapa yg boleh hadir, tinggalkan nota kat komen ye. nanti kita update.
tq geng :D

yg hadir:
1. kucc
2. ju'a
3. rinn
4. dd
5. nick
6. kak noor
7. kay
8. tulip
9. sil
10.
11.
12.
13.



19 comments:

kucc_aprilsnow said...

yazzzz boss kecik...date, venue n waktu mmg cantekkk...200% agree


p/s : kak ju'a, rinn...kita gi shopping pra-redang dulu la ek, then terus pi makan2 ni ye..ok tak?

Rinn said...

k, count me in.

silencez said...

weh kucc. apa barang shopping dulu. nanti takde tenaga. kita makan la dulu baru shopping weh.

rinn:
noted. tq sis.

kucc_aprilsnow said...

org mkn pagi byk2 la sil...hikhik

nk kluar awal pagi, xpanas sgt weii...kan kan rinn, kak ju'a

silencez said...

awal pagi la kunun. kedai tak bukak lagi la weh.

Rinn said...

haha.. apa sil mcm tak puas hati org nak bangun pagi... nak join meh ler :p

silencez said...

ishh kenot.. kenot.. ekeke

ye lah.. org join la sekali shopping barang2 redang :P
org tarik sekali cik gps hehehe.

dyea said...

yeah..yaeh...
makan2..gether2..wahahha...
best2.. lamanya x lepak sama

kaypo said...

makan jerrr..tu lah aktiviti utama kita..hahaha..lps tu kena singgah markas..pay respect....terutama yg nak gi redang..cam ala ala minta restu..hahaha...

insyaallah aku ada kot..lom tanya polis aku ni..

Rinn said...

uik.. hari ahad ker sabtu? *garu idung *

kucc_aprilsnow said...

haa...awat tukar ke hari ahad beb...sabtu ada masalah ka weii..

silencez said...

erk kekanda2 ku..

sbb hari sabtu tu, ada geng yg ada hal. tu yg proceed ke ahad.

tapi kalau ada cadangan utk tarikh lain, boleh je dipertimbangkan, ikut kesesuaian semua :D

jujun said...

waaaaaaaa jelezzzzz tahapppppppp otroman aku korg soping pra redang...kat sana, takpe la aku kat kk la karang...

eeeee tak sabar redang wehhhhh

dug dag dug dag je paru2 aku..sun blok, suar utk bersantai2, baju t apa lagi ek...?!#

korang makan2 karang kirum d salamzz je la eh...

Wan Amalyn said...

geng...
yang tak termasuk dalam list 'gengkicap' xbleh nak join ka?? kitakan 'adik beradik' *wink*

dyea said...

Kak Wan Darling,

Of coz...Sgt dialu-alukan..
Lagi ramai lg meriah..
lg havoc..
:D

NickyAzrai said...

aku pun nak ikut gak
;P

Mersik said...

Yeah, yeah..

Kita pun nak ikut jugak. Yihaa..

Ju'A said...

jgnnnn tinggal daku....yea...yea nak ikut.....

bab2 mcm ni mmg x nak ketinggalan...hihihi

tulip said...

Kak Tulip pun kena OK gak lah kan!... al maklum tetamu kehormat... lama tak jumpa korang suma... hari Ahad tu dah cun, jgn tukar.... Sabtu ada member kahwin la...minggu selepasnya pun ada kenduri kahwin nak attend..... jumpa nanti..