Friday, October 24

TERBARU DARI BUKU PRIMA...



INFORMASI RINGKAS:

1. Gerhana Di Hati
DHIEYA ADLYNNA
RM18.90

Tragedi cinta membuatkan Hazwanie terbelenggu menyambut cinta suci Shahridwan.

2. Tangisan Berdarah
HASRUDI JAWAWI
RM18.90

Dendam kesumat seorang wanita kepada lelaki yang memusnahkan zuriat dan keluarganya.

3. Kala Hujan Menitis
MIA KHAIDINA
RM17.90

Kisah antara Nadia dan Khairil yang ingin memulakan hidup baru dan bebas dari belenggu hidup.

4. Hanya Kau Yang Mengerti
HABIBAH RAHMAT
RM16.90

Adriana yang disisihkan keluarga angkatnya, pasrah membawa diri. Pertemuannya dengan Nick mengajarnya tabah dalam menjalani kehidupan.

11 comments:

silencez said...

habibah rahmat!
org nak beli yg ni! sbb mmg kumpul karya dia dari creative dulu. mesti best gak yg ni.

kucc_aprilsnow said...

tu laa sil tgk nama cam familiar ye beb..tapi tgk notapipi tu cam best kan beb..so lu beli, wa pun beli la..

silencez said...

notapipi..

wehhh pipi jgn sebut.
malam tadi ada org tu, gara2 pipi dia tak berapa nak cakap sgt dgn org weh.

besar betul pengaruh pipi.

kucc_aprilsnow said...

itew Inche Pipi De Hero ke sil..adehh adehh, wa nk apply jd kekasih gerilya agak2 dapt tak beb..hehehe

dyea said...

Habibah Rahmat
penah baca buku dia..
rasa nya cam merisik pilu.
Tp dh lupa la jln citer dia...
tp asal la cover bukunya kali ni x berseri..
tp tak pe la..wa suka laras bahasanya...akan dibeli!

ju'a said...

walau pun poket akan rabak yg penting koleksi bertambah...biar lapar x makan, yg penting jgn berhenti membeli buku....

dyea..akak suka je bahasanya dan bertambah suka klu cite menepati ISO kita...hehehe

NickyAzrai said...

Sil *jeling maut ngan muncung 5 depa*

silencez said...

hahaha..
ada org terasa wehhhhhhh!! ekeke.

weh..
gara2 hang, org mintak adik gi carik gak kosmo semalam! dia siap tanya, ada apa ke dlm kosmo tu? dah la dia pegi byk kedai, habis! ekekeke.

NickyAzrai said...

tu baru btul aura naga
baru ltk cerita sket
laku trus kosmo ahad :D

jujun said...

kak jua....jun stuju 105% ngan statemen akak...biar poket rabak janji koleksi buku bertambah mana tau 20 tahun akan dtg value naik...

ju'a said...

jun..statement tu sesuai utk org2 mcm kita...20 thn lagi jd barang antik sure value naik....