Wednesday, October 15

Rumah Terbuka - NB Kara/Norhayati Berahim

ok.. ni org copy paste dari email Iejay. utk gengkicap yg nak pergi, sila sahkan kehadiran selewat2 nya 21.10.08. untuk memudahkan cik purple memberi maklumbalas pada cik Iejay. tq geng.



Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada kakak-kakak, adik-adik, cik-cik, puan-puan dan tuan-tuan sekalian....

Dengan mandat yang telah diberikan oleh editor Puan Norhayati Berahim daripada NBKara Sdn. Bhd.( melalui Cik Suraya Adnan) maka dengan ini iejay ingin menjemput anda semua yang sudi melapangkan masa anda ke Rumah Terbuka Penulis : Norhayati Berahim.


Tarikh: 1 November 2008 (Sabtu)

Masa: 3 - 6 petang

Tempat: Pejabat NBKara Sdn Bhd
D19-1B, Jalan Prima Saujana 2/E,
Seksyen 2, Taman Prima Saujana,
43000, Kajang, Selangor

(03-8736 4025 / 03-8736 4028)

Kepada yang sememangnya failed area Kajang (seperti iejay sendiri )... pejabat NBKara terletak berdekatan dengan Giant Kajang dan tak jauh daripada Tesco Kajang. terdapat bas Intrakota dan bas mini yang melalui kawasan tersebut. Apapun di email akan datang setelah iejay dapat pengesahan kehadiran, iejay akan attached kan peta ke NBKara Sdn. Bhd.


yg dah confirm:
1. dyea
2. silencez
3. kucc_aprilsnow
4. Tulip ( bwk bodyguard sama...bil. tidak dinyatakan)
5. Ju'a
6. Qimi

7. Rinn
8. NickyAzrai

13 comments:

kucc_aprilsnow said...

haa copek sapo yg nk poie bagi namo kek esei..boss esei dah bagi arahan MANDATORI tu..ha sapo yg lambek, jawap sendiri yo....

silencez said...

weh.. yg tukang tanya tu pun tak confirmkan diri lagi pegi ke tak. hahaha bluek :P

kucc_aprilsnow said...

tukang tanya tu insyaallah poie...wa dah update laa dlm list.

Lily Haslina Nasir said...

salam geng kicap!
Wah nanti kita bertemu dan boleh bergebang lamalah ya di sana!
Akak dgn kak rose pergi nanti.
See you all!

tulip said...

Kak tulip nak gi gak...dekat tu!...amik nama haaa! Bodyguard boleh bawa?

silencez said...

kak lilyyyyyyy!!
kita nak datang beraya rumah akak sekali tauu hehe.

Rose Harissa (NORA) said...

salam gengkicap...
hahaha... kak lily... aku rasa cam nak terbang ke umah ko skg gak...
sil n the gang... jumpa di sana nanti...

silencez said...

rose!!
hehehe.. ye lah.. tu happy sakan, ada gud news ke? datang rumah kak lily bawak la sekali kueh raya ek:P

Lily Haslina Nasir said...

sil
jom kita beraya sakan nanti hari tu! jemput datang. lepas rumah kak yati kita melepak semenyih ya!

ps: rose, akak pun dah tersengih aje ni! ringan kepala, hilang stress, sakit belikat pun ghaib macam tu aje.. sukar kugambarkan dgn kata kata!

silencez said...

kak lily..
boleh.. boleh.. kita lepak ramai2 hehe. akak tak pelawa pun saya nak lepak jugak :P:P

Rose Harissa (NORA) said...

sil! kuih raya dh kering ler... gi umah kak lily berlenggang je nanti maklumlah hati tengah senang... muahahahha (kenyit kat kak lily)

zie said...
This comment has been removed by the author.
silencez said...

weh rose..
mcm tau je senang hati kenapa :P ni pasal projek hari tu ke? lagi2 kalau dah kenyit2 mata dgn kak lily :P:P