Friday, October 17

Happy Birthday NickyAzrai..

dear my sweethoney nicky azrai aka mrs dragon..
here i am at 2 o'clock in the morning.. still thinking about u.. and wanna wish u..


Glitter Graphics
Glitter Graphics
Glitter Graphics

Glitter Graphics

Glitter Graphics

Glitter Graphics

14 comments:

jujun said...

HAPPY BIRTHDAY 2 U!!

HAPPY BIRTHDAY 2 U!!

HAPPY BIRTHDAY 2 U!!

NIC....

HAPPY BIRTHDAY 2 U!!

Wei nic selamat ari jadi...
aku doakan smoga ko panjang umur, murah rezeki, ramai anak, duit banyak supaya senang borong buku byk2 hik hik lepas tu belanja aku naik belon jumpa korang hi hi hi....

LOVE U MUACHHHHHHHHHH.............

ju'a said...

PANJANG UMURNYA (3X) SERTA MULIA utk NICKYAZRAI...

NICK...
SELAMAT HARI JADI !!

akak doakan semoga nick panjang umur, murah rezeki, sihat2 selalu & kehidupan hari2 nick sentiasa dilindung dan diberkati Allah...

LOVE U SIS.......

kucc_aprilsnow said...

"ALLAH SELAMATKAN KAMU 3X "...selamat ulangtahun hari kelahiran my kentalan, my duo memekak tak tentu hala, my trio penjenayah bikin letup rumah orang n my bla bla bla....selamat panjang umur, dimurahkan rezeki, dikurniakan kesihatan yg mampat,kesejahteraan hidup, sentiasa dlm lindungan, rahmat, hidayah & barakahNya..amin

dyea said...

NICK..
NICKY DEAR,
SELAMAT HARI LAHIR!!!

semoga ceria, gembira, bahagia, sejahtera, sihat sentosa n dirahmati Allah
..... selamanya.

Aminnn...
NICK....MUAHHHH..MUAHHH!!!!!

Qimi08 said...

HAPPY BIRTYDAY DEAR...
SAMALAH HARI DGN KAKNGAH AKAK...17/10
SEMOGA ADIK KU INI SENTIASA DLM KEBERKATAN DAN RAHMAT ALLAH SWT....

Rinn said...

nak wish gak hepi besday :) semoga umur dan rezeki diberkati ALLAH.

Acun said...

HEPI BESDAY TO NICKY CAYANG....MOGA AWET MUDA SENANTIASA.....
DAN...BAHAGIA HINGGA KE SYURGA....

dingin said...

selamat hari lahir

-bahruddin bekri-

silencez said...

sis nicky.. (ecehh.. dan dan sis lak dah haha)

moga hang:
.:happy & bahagia selalu dunia akhirat
.:murah rezeki
.:dilindungiNya sentiasa
.:tak putus dari rahmatNya

luv ya mrs dragon!

NickyAzrai said...

Assalamualaikum semua,
Sorry, lambat reply wish korang utk aku. Beku dan amat2 terharu sampaikan nak tekan papan kekunci utk reply posting pun payah sebab x habis2 ngan rasa sebak. Kebetulan jgk aku agak bz jumaat & sabtu :D Pagi ni baru rasa ok sket so boleh ler aku exercise tangan.

Jujun..
Terima kasih cik presiden. Faham je ngan taste aku yg pelik2 – vc grey alien tu sungguh chomel & aku suka sampai terlompat tp lagu NKOTB tu buat juring mata aku hangat. Thanks kentalan aku yg paling jauh & aku harap hang ade kat sini so aku boleh peluk hang kuat2 & tak mau lepas2.

Kuc..
Kentalan, rakan seperjuangan & peyerang hendap handalan yg sering bikin hidup aku berwarna pelangi. Thanks utk ucapan seawal 5:08 am 17/10 via sms, 8:02 via blog kicap & 9:44 am via tagged. Job very well done, truskan usaha gigih hang – tahun depan kul 4:30 pg lak erk hehehehe cupika cupiki

Silencez..
Tank Q utk blink blink itu. Hitam, merah, biru dan kelabu mmg kaler fav aku - cam tau2 je. Telepati tahap naga beb :D

NickyAzrai said...

Kak Ju’a..
Macih ye. Moga2 doa akak tu di makbulkan Allah. Amin & I love you too

Dyea..
Terima Kasih dd utk doa, sayang berkoyan2 pun rasanya x sama ngan ukuran sayang aku kat hang – adikku yg baik.

Bonda Qimi..
Thanks bonda ku untuk ingatan dan doa. Terima kasih krn sll ade dekat di masa terang, gelap dan berwarna warni :D

NickyAzrai said...

Rinn..
Tank Q :D , salam perkenalan & hope hang dah ready utk ritual ahli GK. Berkuat kuasa minggu lps, semua ahli baru GK wajib kena mandi kicap *wink*

Acun..
Macih cik Acun yg cun, aku pun hrp aku ni sentiasa awet muda & dpt kulit mulus putih melepak cam hang. Weh share2 le kat sini krim malam siang pagi petang ape yg hang pakai – x baik tau kedekut ilmu ngeh ngeh ngeh

Dingin..
Terima kasih utk ucapan :D Urusan rasmi kerajaan kicap jd senang dgn En Din

Mersik said...

Salamz NickyAzrai

Selamat hari jadi. Semoga panjang umur, murah rezeki, sihat tubuh badan dan sukses dalam hidup.

NickyAzrai said...

Mersik..
Terima kasih atas ucapan :D