Monday, March 30

Khas Buat Kay - Remy Ishak

Kita cuci mata jap.....

Istimewa buat sis sil...





8 comments:

kucc_aprilsnow said...

whoaaaaa...boss lu wat milo wa tersembur dpn pc laa...masuk rumah terus nmpk muka tengku kudin..

kay...terjwp sudah soklan kuiz kicap yg gagal ko jwp, citt...

adik sil...ngeh, ngeh, ngeh...jgn tergolek dr kosi pg ni ye,ahaaks

silencez said...

hahaha korang.

sis cing,
wa tak tergolek nya. sweet kan bila dia senyum :D

sis jun :P tq tq hehe

Rose Harissa (NORA) said...

wey sil... ko jangan terpedaya pada senyuman sweet dia tu... playboy malaya nih... huahuahua

silencez said...

rose :P
kebanyakkan lelaki yg sweet2 camtu, bukan memang sinonim dgn buaya ke rose? haha. kot tak pun anak buaya.

Ju'A said...

eyo sil....senyum manis sekali di pagi ni...

jun....tq sis, x delah akak terus disoal siasat kay sape itew REMY ISHAK.....

jujun said...

HAHAHAHAHAHA...sesi mencuci mata di pagi hari :P

kuc ~ abis la pc lu mandi milo pg ni hik hik..

sil ~ kita tau memang di snyum smpai tak ckp mulut pagi ni...

Rose ~ betul betul jgn caya sweet2 talk, sweet2 smile karang jiwa kacau woooo........

Kak Jua ~ sian akak aku sorg ni kena soal siasat hik hik takpe otroman for the rescue huah huah..

Sayanghasni @ Yus said...

aku fahammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...

kaypo said...

cing..wa fail la jawab kuiz ni...wa ingat hero buku..penat ler pikior..buku mana hero nama remy..lom penah wa bace lagi..kot kot tertinggal..nak gak berdezup ke markas..rooopanya hero Sindarela ni..wa taula..

Bukan Sil jer cucii mate..aku tumpang sama ya Sil..patut ler mata ni asik gatal jer..hahaha..