Wednesday, March 11

Aku Ada Kamu - Lily Haslina

Tajuk : Aku Ada Kamu
Penulis : Lily Haslina Nasir
Penerbit : NB Kara
****psss : utk slot April. sabor ya ******


Sizzling Sofi. Adorable Adura.

Itu antara gelaran yang singgah di telinganya dari jejaka-jejaka kampus. Nak buat macam mana?bukan dia yang menjaja diri, jauh sekali merengek mencari cinta.

Huh, dia orang ingat aku ni mi hot plate apa... nak panggil aku Sizzling Sofi!?Pernah dia merungut begitu pada teman serumah.

"You ni hotlah Dura! Allure and sexy! Kadang-kadang rasa nak gigit sebab nampak crunchy!?Farhan kenalan yang tinggal berhampiran pangsapurinya pun memuji begitu.Hah? I ni hot? You pernah ukur I pakai termometer ke? Ha! Ha! Crunchy? Lawak antarabangsa tu... You fikir I ni buah epal ke??Selamba saja Sofi Aidura membalas sambil ketawa terkekeh-kekeh.

****Tahniah Kak Lily*****

17 comments:

silencez said...

crunchy? yummy?

paging to sis jujun.. ingat tak YMCA? erk.. betul ke tu? :P

kak lily.. tahniah sekali lagi. kejap je lagi kan :D

jujun said...

sis...hihi tu kod rahsia mesti la ingat YMCA...yummy, munchy, crunchy, adorable :P

sis cover buku kak lily tu jatuh kategori crunchy kekeke...

senget la bahu karang masa PABKL...niccccc tak sabarnya berpesta buku wink wink :P

Ilyah.... said...

Wah...x sabar nak baca....

Rinn said...

macam drawing rose harissa jer. :) teringat kat wajah 'ervan'

kucc_aprilsnow said...

lily...congrat,congrat,congrat beb

hmmm...nice to see , can't wait to hold, really look forward to read laa...

Lily Haslina Nasir said...

silencez,
hah.. hah... ni cerita perempuan gediks.. jadi perasan dia tu buah epal.. (pinjam epal hijau dari novel cik nora boleh..)
terima kasih beb..
saja pakai nama sofi aidura.. kenang nama dulu-dulu tu.

Lily Haslina Nasir said...

jujun,
memang crunchy kan.. cover buku dari cik nora ismail tu.. emm, ilham buat cover cute gitu datang dari big boss nbkara (kak yati berahim).

insyaALLAH kita jumpa pesta buku nanti ye!

ju'a said...

congrat lily utk Aku Ada Kamu....
terus jatuh cinta tgk cover yg comei tu...

semoga lily terus sukses dalam berkarya....

Lily Haslina Nasir said...

Ilyah,
terima kasih dik! terima kasih dik! Sudi-sudikan ye novel kecil akak ni

Lily Haslina Nasir said...

Rinn,
Handsome kan mamat kat cover buku tu.. Taste Nora Ismail tu memang international sungguh!

Lily Haslina Nasir said...

kucc_aprilsnow,
insyaALLAH, yang ni lain daripada apa yang pernah aku tulis sebelum ni.. yelah.. tulis pun pasal budak perempuan gedik dan miang dan ada masuk bab bab saka dalam tu

Lily Haslina Nasir said...

Jua,
Terima kasih! Terima kasih... huhu.. terharu ni.. sambil lap air mata... sambil kunyah epal.. ha!ha!ha! nanti kita jumpa ye kalau ada rezeki di pesta buku!

NickyAzrai said...

WAAAAAAAAH (baca ngan gaya letok overdose gediks dan mata bersinar2 kekaguman)

Tahniah Kak Lily utk baby baru

Cover chantik
tajuk best
doa aku moga buku nie bakal
kebaaboom meletup2

Kita jumpa kat PBAKL nnt ye kak
:D

kaypo said...

Lily..tahniah buku baru..comei cover dia..aku sukeeeee..nama heroin gedik tu pun aku suke

Lily Haslina Nasir said...

Nicky Azrai,
Hish, kau buat kita malu-malu kucinglah kat sini. Alahai, kita ni bukanlah penulis tersohor... kecil-kecilan aje! Ha! ha! Apa-apa pun aku tetap aminkan kata-kata kau tu.. mudah-mudahan ramai yg terima AKU ADA KAMU.. Err, dah siap troli Tesco nak usung buku kat PWTC?

Lily Haslina Nasir said...

Kaypo.. tenkiu, tenkiu.. tenkiu... cover tu kena bagi kredit kat nora ismail aka rose harissa tu.. comei kan... hi!hi! kita rasa kalau bubuh muka lily haslina sebelah hero tu lagi berganda comeiii.. (jeling kat nora yg dah muntah hijau tu..)
suka nama Sofi Aidura? Ha.. tu nama heroin novel kita masa kita tingkatan lima dulu.. saja pakai balik nama tu.

Acun said...

waaaaaaaaaaaaaaaa....beshhhhhh...beshhhhhhh......tahniah kak lily......