Thursday, March 19

Akan Datang Dari Nora Ismail aka Rose Harissa...peewitttt


RM23.90
Halaman : 670
Nota pipi:
rose....congrat, congrat, congrat....cover mengancam giler tu weiii...hikhikhik....
WAJIB beli ni...agak2 masa PBAKL nanti udah kluar ker?...wa chopp book mark dia rose, wa nak gak wei..tak kira!

9 comments:

silencez said...

tahniah rose..
nanti boleh buat interview sikit dgn si rose ni ekeke.

err.. kalau org pun nak cop segala mcm benda, agak2 boleh tak? :P

Rinn said...

awww produktif gitu rose.

kucc_aprilsnow said...

sil, idea kababoom tu...didi leh jadi camerawoman n lu jd wartawan bertugas...sure gempak sesi temuramah tu beb..hehehe

sil..kalau cikpuan penulis nak bagi segala macam,wa tadah ngan beg KICAP lagi weii...hikhik

ju'a said...

tahniah puan nora aka rose....
wahhhhh...produktif sure idea tengah mencurah2...

sil/cing..mmg molek lah ada beg kicap..kita tadah ramai2 segala mcm tu..hehehe

kaypo said...

wah tahniah rose...biler keluar ni..x sabor dah nak gi markas ni. cover mengancam beb. NB Kara gak ya.
cing..aku pun nak tumpang sama..tadah beg kicap..hahaha

jujun said...

JANGAN TINGGAL DAKU!!!! NAK JUGAKKKKK

dyea said...

Waaa...buku baru lg.
Tahniah Rose!!
mantap sehhh tahun ni.

Rose Harissa (NORA) said...

waaa... korang lagi advanced dari gue ye...
Sil, Rinn, Kucc, Ju'a, Kaypo, jujun, dyea... terima kasih laling-laling sekalian...
marilah, datang berjumpa aku nanti di PBAKL dan bleh la cup segala macam benda yang sil tanya tu... memang molek sangatlah gengkicap buat beg...
jika aku berbuat cenderahati nanti, aku mesti tak lupa kat korang sume...

Qimi08 said...

Weh ...cayalah rose tahniah...productif betul hang....1 tahun "bersalin" sampai 3 ha ha ha.Dah x sabar ni tgk cover pun dah mengancam beb....