Thursday, March 26

Happy Besday Sis Silencez!!! 27 March 2009




'99galleries.com'

'99galleries.com'

'99galleries.com'


Happy Birthday Comments

'99galleries.com'

'99galleries.com'


Happy Birthday Comments









23 comments:

Qimi08 said...

Salam dear sil..Selamat ulang tahun kelahiran..semoga tercapai segala impian sentiasa dlm rahmat,keberkatan dan lindungan ALLAH SWAT...amin

Rinn said...

happy birthday! semoga dikurniakan Allah umur yang barakah, hidup yang sejahtera

kucc_aprilsnow said...

selamat hari ulang tahun my dearest sil....moga dipayungi keberkatan, rahmat, hidayah & perlindungan-Nya, amin...

silencez said...

w.salam kak qimi sayang..
tq kak. amin. harap kita semua pun mcm tu. selalu di bawah lindungan-Nya.

rin darling..
terima kasih :) haha tua dah.

my dear sis cing..
thanks much sis. for the wishes.. for everything.

my lovely sis jujun..
xie xie ni.

dyea said...

My dEAr SIL, :)

SELAMAT HARI LAHIR!!!
Moga diri lebih bahagia, gembira, ceria, sejahtera...
dlm rahmatNYa..selamanya.

MMMuahhhhchss...
Aminn..

Ju'A said...

hepi besday sis....semoga panjang umur, murah rezeki, diberkati, dilindungi dah dirahmati oleh NYA...amin

dingin said...

Happy birtday, Sil. Allah selamatkan kamu 3X.

silencez said...

dyea sweetie..
tq yang. malu ni. dah makin tua hehe.
pst.. bila nak mula kelas? :P

kak ju'a cayang..
tq kak. erk.. kita tau, kita hutang lagi aiskrim. nanti sekali k? janji ni.

cik din..
tq tq. terharu ni. tgh sibuk2 pun sempat wish kita :D

Sayanghasni @ Yus said...

sil,
hepi besday...
kita sama zodiak nie..

ARIES :
YANG PENUH DAYA TARIKAN
anda seorang yang berani, yakin,
inisiatif, mengutamakan tindakan , ada pertahanan diri, ada rasa merintis, ada
daya juang, dan pencipta nasib.

roseharissa said...

Salam Sil...

Waaa.. besday dekat2 dengan besday kak Yati eh...

Selamat hari jadi, Sil...Semoga panjang umur, murah rezeki... bahagia selalu...

salam peluk cium dari aku...

che rose...

biruNiLA said...

salam sil,

selamat ulang tahun... semoga tahun ini dan tahun-tahun mendatang, lebih dari sebelumnya :)

semoga sentiasa dalam rahmat Dia

kaksu + kak yah

biruNiLA said...

salam sil,

selamat ulang tahun... semoga tahun ini dan tahun-tahun mendatang, lebih dari sebelumnya :)

semoga sentiasa dalam rahmat Dia

kaksu + kak yah

Pekan Ilmu Publications Sdn. Bhd (PIPSB) said...

Selamat hari lahir ... moga rezeki semakin lestari dan diberikan kesihatan zahir dan batin - utk dirimu dan seluruh keturunan, amin ...

oh ya, blog kami sudah berpindah ke alamat baru :
http://pipsb.blogspot.com/

- lebih simple n santai - jgn lupa lawati kami. Terima kasih.

Lily Haslina Nasir said...

salam sil..
selamat hari lahir moga murah rezeki.
dirahmati selalu..
apa impian tahun ni?
salam dan peluk cium dari jauh!
nanti akak ngan che ros belanja kek ye masa PBAKL :-)

kaypo said...

salam adinda sil...happy birthday my dear...semoga segalanya berjalan lancar, apa yg dihajati tercapai.

silencez said...

yus.. tq :D
sama ek? yus bila?



rose weh..
tima kasih. peluk cium kat angin lalu je la ek :P org tuntut next month! hehehe



kak su & kak yah sayang..
tq kak. amin.. harap2 macam tu lah.



PI aka SF..
terima kasih utk doa hari ni :)
terima kasih juga utk infor. kami akan update.



w.salam my dear kak lily..
tq kak. impian ek? harap semua urusan dipermudahkan-Nya. & harap2 tabah berdepan dgn ujian-Nya :D
erk.. ni yg tak sabar tunggu bln depan ni. kalau kek tu tukar benda lain ok tak? :P ekeke. gurau je:D



sis kay ku..
tima kasih. jgn lupa ye booking 1 hari utk kita sama2 redah PABKL tu :D

Lily Haslina Nasir said...

sil..
boleh aje.. nak apa?
bulan? bintang? akak usahakan nanti!

Nazurah Aishah said...

Happy belated birthday, Sil...

Semoga diberi kesihatan yang baik, hidup yang bahagia dan hati yang tenang... amiiiiinn...

silencez said...

kak lily..
bulan bintang? :o menarik tu hehe.
takde la kak.. tak nak apa2. doa je dah cukup :D



naz,
tq dear. aminnnnn.

Rose Harissa (NORA) said...

sil : haha... tuntut jangan tak tuntut... kita sembang panjang kat PBAKL nanti... suh kak yati letak sofa... hik hk hik

silencez said...

weh rose..
gossip yg hari tu pun ko tak citer lagi. dah basi ek? :P
smlm kat tv1 tengok pasal kat jln conlay tu. otomatik teringat kat ko & zehann hehe. ko pegi tak? kot laa kan :P

Sayanghasni @ Yus said...

sil, birthday yus 29 mac yang lalu...

silencez said...

yus, selang sehari je.
happy belated birthday yus.
moga sentiasa diberkati & dirahmati-Nya. & happy selalu :D