Wednesday, July 22

SeLamaT UlanGTahun Hari LahiR RinN....




Selamat Hari Lahir Teman…


Awan Berarak Ceria
Tiada Titisan Hujan
Pohon Melambai
Tanda Sokongan...


Kususuri Perjalanan
Bertemankan Senyuman
Di Hari Lahirmu...


Dedaun Berguguran
Membuktikan Kedewasaan
Walau Tanpa Madah Dan Hadiah
Namun Cukup Bagiku
Sekadar Ucapan...
Selamat Hari Lahir wahai teman
Iringi Doa Kuhulur
Bersyukur KepadaNya
Atas Nikmat Usia...


Teman,
Usia Yang Tuhan Kurniakan Ini
Dihasilah Ia Dengan Amalan Yang Murni
Semoga Ia Menjadi Temanmu Di Akhirat Nanti
Selamat Hari Lahir buatmu...


Usiamu Ibarat Mutiara
Tiada Berganti Lagi
Hiaskan Iman Bersulam Taqwa
Agar Sempat Mengucup
Haruman Syurgawi
Insyaallah.......






17 comments:

biruNiLA said...

Selamat untukmu Rinn,
Semoga sentiasa dalam rahmat Dia :) Ameen

- kaksu -

kucc_aprilsnow said...

uik kaksu no.1...pantasnyer, hehehe

rinn...selamat ulangtahun hari lahir beb...moga pjg umur, murah rezeki, sentiasa diberkati, dirahmati dan dilindungiNya...insyaallah,amin

Ju'A said...

Selamat hari jadi sis...ari ni bertambah angka dikumpul....x kira bape angkanya yg penting tetap nampak comei....

akak doakan moga rinn sentiasa dirahmati dan dilindungi NYa..Amin

dyea said...

Rinn.

Selamat Hari Lahir!!!!
Semoga bahagia, gembira, ceria n dalam rahmatNya..selamanya..

Aminn...

Qimi08 said...

Rinn.... Selamat Ulang Tahun Kelahiran.... Muaahhh
Semoga hidup sentiasa dlm keberkatanNYA, RahmatNYA dan KesejahteraanNYA ..Amin

RinnTisan said...

kaksu :) thanks.. Ameen juga, bukan senang nak dpt rahmat yg sentiasa tu.. huhu...

kucc... kaksu naik speedbot tu yg laju. thanks beb. Umur panjang tu mcm ngeri plak kalau 200thn dok terbongkok2 lagi.. huhu.. biar kita sama2 dikurniakan umur yg berkat ya. thankssssssss amin amin amin. & thanks for the sms pagi2 buto.

kak ju'a. it's just a number ;) thanks.

DD :) bahagia dan ceria tu priceless, tak boleh dibeli di pasaraya atau pasarmalam dan ia tidak ada di tepian pantai. haha.

Bonda... thanks sooooo much for the cute mms :) comei! Thanks for the well wishes. same goes to you all lah ye?

*ciup belon*

Izza Aripin said...

otanjoubi omedeto gozaimasu, rinn chan!

RinnTisan said...

Izza aripin :)
errrr domo arigato gozaimaz? hehe..
-chibi rinn chan-

jujun said...

HAPPY BESDAY MY DARLINGGGGG RINNNN

smoga sentiasa diberkatiNYA...dimurahkan rezeki, dipjgkan umur...AMINNNN

muackkkkk

RinnTisan said...

thanks so much jujun :)
elok2 keja kat kedai gas tu.

tulip said...

Hai Rinnn!...
Selamat Ulangtahun... semoga angka baru ini, mendekatkan kita pada maha pencipta...amin, amin semoga di panjangkan umor dan dimurahkan rezeki...ya dik!...sorry! lah akak ni selalu sangat yang terlewat...

lobakbiru said...

Rinn..
Selamat menyambut hari ulangtahun kelahiran yang...yang..keberapa ek?hehe..

semoga dipanjangkan umur, diberkati selalu dan dalam lindungan Allah sentiasa hendaknya. Insya Allah.

-Nazawati-

RinnTisan said...

kak tulip... takper.. akak jadi heroin datang lambat! hehe mcm salim hero DSZ. Terima kasih... tu la skrg ni kena kerap dengar lagu2 zikir dan istigfar biar sedar diri sikit saya nih. aduih...


Nazawati thanks :) Yang ke yang yang pun ok ja. hehe.

elly sarip said...

salam kak rinn
happy birthday kak yg ke ....
semoga dirahmati Allah dan selamat dibawah naungan cinta Allah
kak,sedihla da xdpt bce blog akk lg

RinnTisan said...

Thanks Elly :) hoh? takleh masuk? ermm masuk jer yang multiply tu. Link ada kat GengKicap nyer page ni. (bawah title 'sos tiram' di kanan blog GK)
oopps terpromo pulak.

areila sahimi said...

happy birthday kak rinn..semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki..

RinnTisan said...

thanx iela :) good luck with the new book ya? nanti nak minta saign.. hehe