Tuesday, December 23

'DIA' DATANG LAGI





Date : 17th - 26th April 2009

Mon - Thurs : 10.00AM to 7.00PM

Fri - Sun & Public holidays : 10.00AM to 9.00PM

Venue : Putra World Trade Centre (PWTC), Kuala Lumpur, Malaysia


notajari :

1) Geng Kicap kita ada 4 bulan lagi untuk get ready dgn beg trolley heavy duty, kasut sukan, lipstick & alat pengurut kaki !!! Startlah bermimpi indah ttg betapa bestnya festival yg akan kita raikan dgn mengangkut berkilo2 buku *yeeeee haaaah*

2) cik Presiden sila buat arrangement yg sepatutnya, sb next year besar harapan aku nak tgk hang sama2 memikul buku *senyum gula yg penuh makna*

7 comments:

kucc_aprilsnow said...

boss kecik, troli carefour ker troli parkson kita nak sewa ni..takpun troli tesco, gadang sikit, byk leh muat n kalau agak2 penat menapak tu leh la masuk dlm troli tu kita gilir2 aar tolak ...hikhikhik

dS said...

apa kata sewa kontena jek? dh lps penat memborong tu... bley tumpang lepak2 sambil picit2 kaki... hehe!

Qimi08 said...

Cam biasalah berkampung kat situ hu hu tahun ni ada 2 tempat lepak JS & NB kara .....

jujun said...

Nic..aku dh skodeng MAS & AA insyaAllah aku buat persiapan rapi nih...simpan duit lam tabung ayam, sedia ruang baru utk buku baru huwah huwah...

NickyAzrai said...

kuc..
heret pakai tangan sampai lebam :P

DS..
akan diusahakan :D

BdaQim..
lepak kak jgn x lepak

Jun..
Thanks atas pertimbangan
jumpa hang bukan 4 nnt ye *peace*

kucc_aprilsnow said...

wah chantekkk aar boss nk mencemar duli ke tanah semenanjung bln ampat nnt, syokknyerr wey...

Mersik said...

Err.. err... takdak aktiviti ngeteh-ngeteh ka? hik hik