Monday, December 29

LAGU CINTA - Iejay Zakaria












Akan berada di pasaran : JANUARI 2009

Judul : Lagu Cinta
Penulis : Iejay Zakaria
Penerbit : NB Kara
ISBN : 978-967-5229-03-09
Harga : RM21.90

Tag
Sengketa itu terlalu manis untuk diungkapkan

Blurb
Idzham dan Aleya tak ubah seperti anjing dan kucing. Pantang bertemu, ada sahaja 'ayat-ayat manis' yang dihamburkan. Persengketaan mereka bagaikan tiada habisnya. Namun siapa sangka 'musuh tradisi itu akhirnya tewas oleh panahan arjuna. 'Sleeping Beuty' itu berjaya dijinakkan oleh 'Encik Perasan Bagus' dengan cara yang begitu mengujakan.
Tika bersama meniti dan membilang hari bahagia, ketika lagu-lagu cinta sentisa memenuhi ruang hati, idzham hilang menyepikan diri. Keindahan cinta yang membara bertukar malap dengan tiba-tiba. Aleya tertanya-tanya di mana silapnya. Akan musnahkan lagu-lagu cinta?


Nota Kicap :
1) Kak Anim - Terima kasih dan sayang geng kicap sentiasa melimpah ruah untuk kak Anim
2) Iejay - Congrats dan Good Luck untuk Lagu Cinta

5 comments:

Rose Harissa (NORA) said...

Eh? darling nick, kak nim dan iejay... ni bukan cover sebenar tau. terkejut tgk sbb blurb kat belakang, harga tu tak edit lagi... kecut perut deh... ingat salah hantar kat kak su... hehehe...

NickyAzrai said...

salah erk *garu kepala*
nnt aku try check lg skali
kat sapa2 & kat mana2 yg patut
cikRose - Thanks for the info :D

silencez said...

wahh iejay.. pheewit!
congrate dear.

iejay said...

Thank you silencez...

Isy... tu lah kak nora, bila nampak semua detail lengkap dekat blog GK ni tadi rasa peliklah pula sebab bila masanya dah finalise... penulisnya sendiri pun tak tahu apa-apa detail lagi...hehehe...

apapun thank you so much sebab promo disini... peliklah pula nampak nama kita kat barisan list nama penulis... ;p

Shaira Azma said...

iejay ape ek tajuklagu detoxificate dlam novelnie