Friday, January 15

Coming Soon Feb2010: Wasilah Cinta Weera

Tahniah Rose :)
Akhirnya lahir jugak WCW
Sari Ayu comellah!!! huhu...


Tajuk: Wasilah Cinta Weera
Penulis: Rose Harissa
RM 20 / RM 23 (Sabah & Sarawak),
978-983-3892-70-9,
Tarikh Terbit: 15 February 2010


Sebuah kisah yang sarat makna kasih sayang sesama manusia. Ia menawarkan keharuan ikhlasnya perhubungan antara Weera dan Ray, dua sahabat yang disalah erti hubungan hanya kerana mereka lelaki. Namun pada mereka setiap manusia boleh berbicara soal keteguhan hati, kasih dan keikhlasan asalkan ia kerana Allah.


Ujian Tuhan akhirnya menyentuh Weera. Fitnah tidak malu-malu menghambur namun Weera tetap teguh kerana dia percaya ujian mendatangkan kebahagian untuk sesiapa yang mengertikannya.

Pengertiannya, menitis lembut pada kata Wasilah Cinta Weera.

8 comments:

biruNiLA said...

Salam Rose,
Tahniah atas kelahiran novel terbaharu. Cover sweetnya :)

- kaksu -

dyea said...

Rose,
tahniah!!!
aha..sweet cover n blurb pong menarik..
bertambah lg bookfair list =)

Rose Harissa (NORA) said...

biruNiLA:
Salam Kak Su...
Terima kasih banyak-banyak...tapi saya juga sedang takut... hehehe

dyea:
Tengkyu laling... blurb tu Encik Baharuddin Bekri yang tulis... hehe... rasa nak lompat2 je...

kaknOOr said...

Tahniah Rose....weh cover cantik tentu isinya pun menarik ni...Markas susah nak dpt novel PTS tunggu book fair lah terus ambil t/t sekali...

Ju'A said...

tahniah rose untuk novel terbaru...cover cantik and nama-nama watak yg klasik....suke sangat....

Hanya Aku Dihatimu.. said...

salam hai rose..tahniah ya dgan kelahiran buku baru...hehehe tak sabar teman nak dapatkan...moga2 pesta buku kat brunei bulan feb ni ada dah dijual...hehehe

Nursuzry said...

kak rose!! TAHNIAH!!!!

x sabar nak tgg novel ni kuar.

Kurosagi said...

Tahniah,

Novel ini memang menarik hati saya.
Tak sangka istilah perhubungan dalam konteks islam dapat di rungkaikan dalam cara yang menarik.