Friday, August 15

Taraaaa......Akhirnya yang ditunggu sudah terbit..eeehooo!!

"apabila hujan turun,
melimpahlah air dari perbukitan,
aliran menujah ke batu,
melekuk tanda waktu beralih,
seiriring nyawa menghanyut usia,
sejalan nafas melangkah je hujung,"

"Awan kalau dapat dicapai, Maka saktilah hamba!..."

**************************************

Dannnn....unsur sensasi paling kebaboommmm..jeng jeng jeng, jangan jeles petala kelapan ye wahai kicap2ku sekalian alam ( jemputan istimewa dari Inche Norden utk kucc & silencez saje ye..ekekeke..

p/s: wa tengah gelak goleng2 ni..syiokkkknyerr wat lu orang semua jelessss;hehehe, hohoho,lalalala )


2 buah buku terdahulu dalam siri ini:

7 comments:

NickyAzrai said...

Sesungguhnya, aku dalam mode cemburu
tolonglah weh aku teramat cemburu uwaahahahhha.

Kuc & Sil
Have fun aar & jgn lupa kat aku

aku nak sambung nangis balik
uwaahahahhha

kucc_aprilsnow said...

dushhh....panah arjuna lu dah muncul beb, tapi maap laa ye wa ngan boss wa jumpa dia dulu..undangan khas lagi,ooooo..kelasss!!!...ekekeke

p/s: wa x habis gelak goleng2 ni beb..tukar mode...aksi senaman lantai gimrama versi kucing siam tengah ngorat.ahaaks...sil,baton over to you babe....

silencez said...

erk cing..
sapa lu nya bos? :o ehehe
lepas habis baca email tu rasa mcm berdebar2 je :p konon nak ajak si naga tu sekali buat surprise. tapi kalau tuhan kata "tak boleh", ada je lah halangannya kan. wa tak sampai hati la weh ehehe.

nick..
takpe. nanti org siapkan kad utk si ram tu sign utk hang, k. kalau boleh beli buku tu kat situ, org belikan utk hang :) hang nak "with love.. RAM" kan? bluek :P

jujun said...

sebelum tu aku nak ucap tahniah kat korang berdua...dasat2...saspek...wah mau cembulu pungguk & bulan nih..

nanti jgn lupa satu buku+tt RAM wokeh daling2 ku...

nic..jgn cemburu+sedih insyallah lain kali rezeki kita plak

meh aku nangis sama2 ko uwaaa uwaaaaaaaaaaaa haaaahhhaaaaaaaaa sob sob

ju'a said...

tahniah utk cing ngan sil..slmt menjadi puteri utk RAM.....

jgn cemburu yea nick sb dua2 tu mmg sesuai jadi puteri yg tengah mencari puteranya....

NickyAzrai said...

Ju'a

pergh kak, ayat mu sungguh makan dalam *high 5*

silencez said...

kak ju'a..
kita nak cari putera katak hehehe