Monday, November 3

Softlaunch Tika Rindu Berlagu & Saat Kau Hadir


Tarikh: 1 November 2008
Tempat: Pizza Hut Maju Junction


Majlis telah berjalan dengan lancar pada hari tersebut. Ramai gak penulis2 yang hadir mcm Lily Suriani, pokcik mersik, lynn dayana, kak eka fahara, kak norzailina nordin, bikash nur idris dan shanika latisha. Pendengar bertuah putrafm dan wakil putrafm, junaidix msjbox pun hadir sama memeriahkan majlis tersebut :)


ekcili ni first time saya jumpa Lily Suriani. Meriah sungguh orangnya. Selain dari ucapan dari Lily Suriani (Penulis Tika Rindu Berlagu), ucapan dari Laila Kamilia (penulis Saat Kau Hadir) di sampaikan oleh Lynn Dayana sbg wakil kerana LK sedang berada di Germany.







Ada jugak ucapan online dari Penulis Laila Kamilia. Untuk menyaksikan video ini, sila click :




atau






err.. sekian, terima kasih.


sure fine whatever
rinn




6 comments:

silencez said...

rinn dear..

tq.. wakil dari geng kita utk majlis ni.

gud job bebeh

Rinn said...

Thanks.. err rasa mcm pemberita lokasi pulak.

kucc_aprilsnow said...

ada ucapan dr Jerman tu, dasat aar kan rinn...wei, glemer taw jadi wartawan lokasi, utg2 leh jumpa Karam Singh Walia..ahaaks

Rinn said...

kalau kena gi Jerman wat coverage baguih gak. Nasib baik LK tak cakap Jerman.

laila kamilia said...

rinn; sebab apa saya x cakap jerman...sebab saya pun tatau cakap jerman...hehhee . terima kasih sekali lagi kerana sudi hadir.

Rinn said...

Sama2. Thanks sudi jemput. good luck with SKH. :)